In ongeveer 15 a 20 min ben je klaar. Je kan alles grof snijden omdat het later in de blender gaat.
Nodig: (2 pers)
300 a 400gr spinazie
2 tomaten (in vieren)
1 flinke rode ui (grof gesnipperd)
60 a 80gr kruidenkaas (zachte)
half bosje koriander
2 a 3 tenen knoflook (grof gesnipperd)
2 theel komijnpoeder
1 theel korianderpoeder
2 theel kurkuma
1 eetl gemberpoeder of siroop
1 a 2 theel gedroogde chili (of poeder)
zout, peper, olijfolie
Kokerellen
- Bak de ui in olijfolie kort aan.
- Doe de knoflook erbij en alle kruiden, bak dit samen 1 a 2 min.
- Voeg in delen de spinazie toe met wat zout en peper, smoor deze.
- De kruidenkaas erbij. Laten smelten en er doorheen mengen.
- Doe de tomaten en koriander in een blender samen met de spinazie.
- Maal dit fijn. Doe de curry terug in de pan, verwarm 4 a 5 min.
- Ondertussen naan in de oven opwarmen.
Eet smakelijk. (met rijst i.p.v. naan kan ook)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten