Nodig
(4
pers)
- 400 a 500 gram kipfilet
- 2 uien
- 2 blikjes tomatenblokjes
- 100 gram gedroogde abrikozen
- 100 gram gedroogde pruimen (zonder pit)
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels zoet/pittige chilisaus
- 1 kippenbouillonblokje
- 1,5 theelepel gemalen komijn
- theelepel kaneel
- 100 a 150 gram pistache noten
- zout, peper
Kokkerelen
Rijst
koken.
Kipfilet
in
blokjes
snijden
en
bestrooien
met
zout
en
peper.
Snipper
de uien en knoflook fijn.
Snij
de abrikozen en pruimen in stukjes.
Bak
in
olijfolie
de
ui
aan,
doe
daarna
de
kip
erbij. paar
minuten
bakken.
Doe
de
tomaten,
chilisaus,
bouillonblokje
en kruiden
erbij.
Laat
dit
ongeveer
10
minuten
sudderen,
voeg
dan
de
pruimen,
abrikozen
en noten
toe.
Nog
5
minuten
sudderen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten