Translate

woensdag 22 februari 2012

Pasta All'Arrabbiata

Een tijdje geleden pastakruiden All'Arrabbiate gekregen van Dille en Kamille.
Klinkt lekker en is lekker:-) Na een paar keer proberen is tot nu toe de beste versie deze;

Voor 2 personen
- Spaghetti of fusilli 
- 4 a 5 flinke eetlepels All'Arrabbiata kruidenmix
- potje tomatensaus
- 250 gram kers- of kleine plumtomaatjes
- 50 gram rucola     
- zout/peper                                                             
- optioneel: chiliflakes naar eigen smaak                         

Kokkerellen
Pasta koken. Rucola fijnsnijden of malen.
Tomaatjes halveren. Tomatensaus opwarmen, halverwege de kruidenmix erbij. 
Saus warm, rucola en tomaatjes toevoegen.
Ongeveer 3 a 4 minuten verwarmen. Bij de pasta in de pan doen, mengen, klaar!

Geen kruidenmix bij de hand;
- 1 sjalot  (fijngesnipperd)
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 1 theelepel chili flakes of sambal

Of makkelijker een theelepel harissa.
  
Buon appetito.

1 opmerking:

  1. Ik heb rucola nog nooit meeverwarmd in saus. Ik ga het ook proberen. Thanks :)

    BeantwoordenVerwijderen