Een tijdje geleden pastakruiden All'Arrabbiate gekregen van Dille en Kamille.
Klinkt lekker en is lekker:-) Na een paar keer proberen is tot nu toe de beste versie deze;
Voor 2 personen
- Spaghetti of fusilli
- 4 a 5 flinke eetlepels All'Arrabbiata kruidenmix
- potje tomatensaus
- 250 gram kers- of kleine plumtomaatjes
- 50 gram rucola
- zout/peper
- optioneel: chiliflakes naar eigen smaak
Kokkerellen
Pasta koken. Rucola fijnsnijden of malen.
Tomaatjes halveren. Tomatensaus opwarmen, halverwege de kruidenmix erbij.
Saus warm, rucola en tomaatjes toevoegen.
Saus warm, rucola en tomaatjes toevoegen.
Ongeveer 3 a 4 minuten verwarmen. Bij de pasta in de pan doen, mengen, klaar!
Geen kruidenmix bij de hand;
- 1 sjalot (fijngesnipperd)
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 1 theelepel chili flakes of sambal
Of makkelijker een theelepel harissa.
Buon appetito.
Ik heb rucola nog nooit meeverwarmd in saus. Ik ga het ook proberen. Thanks :)
BeantwoordenVerwijderenAlleen de kruiden volgens de instructies op de verpakking gebruiken is te karig naar mijn mening. Ik ga volgende keer jouw recept uitproberen, dan wordt het meer een saus verwacht ik.
BeantwoordenVerwijderen