Translate

zondag 2 juni 2013

Pompoen met peer en noten

Afgelopen week uitgeprobeerd, vooral snijwerk, in de oven en klaar.
Ciabatta of aardappelkroketten voor erbij.

Nodig: (2 pers)
  • 1 flespompoen  -> geschild en in blokjes                 
  • 1 peer  -> geschild en in blokjes
  • 100gr feta  -> verkruimeld
  • 80-10gr pecan of walnoten  -> grof gehakt
  • 1 eetl balsamico azijn of crème
  • zout, peper, olie
Kokerellen
De oven voorverwarmen op 200 graden.
Ondertussen de peer blokjes zachtjes 5 min bakken met de balsamico azijn.
De pompoen op een beklede bakplaat leggen, bestrooien met zout, peper, olie, in de oven, 10 min bakken.
Eruit halen, feta, noten en peer toevoegen. 
Nog 6-8 min in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten