Translate

zondag 29 december 2013

Spruitjes schotel

Dit recept afgelopen week voor het eerst gemaakt. Spruitjes verwerkt in een ovenschotel, helemaal new school:-)

Nodig: (2 pers)
300gr spruiten, schoongemaakt
3 a 4 aardappelen, geschild en in blokjes                 
100gr blauwe kaas (b.v. danish blue, cambozola)
100gr pecan of walnoten, gehakt
60 ml melk
30gr parmezaan
paneermeel


Kokerellen

Begin met het koken van de aardappelblokjes (met iets zout), ongeveer 8 a 10 min. 
Kook de laatste 3 minuten de spruiten mee.
Laat alles goed uitlekken in een vergiet.

Verwarm de oven op 180 graden.

Meng de blauwe kaas en melk door elkaar. (eventueel verwarmen in een pannetje)
Meng de aardappelblokjes, spruiten en gehakte noten.
Doe dit in een ovenschaal, giet de kaas er overheen.
Bestrooi met paneermeel en geraspte parmezaanse kaas.
Zet 25 a 30 min in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten