Translate

woensdag 14 november 2012

Wraps met geroosterde paprika tapenade

Dit is een variatie op een ander recept op mijn blog. Vorige week voor het eerst gemaakt, heerlijk en gezond!

Nodig: (2 pers)
  • 2-3 rode paprika's, geroosterd in oven, in vieren snijden, olie, zout, peper erop, 20 min, 200 graden (of pot kant en klare)  
  • half zakje rucola (40-50gr)
  • 2 tenen knoflook
  • 80 -100gr peccorino of parmezaan, geraspt   
  • 2-3 sjalotten, in halve ringen
  • 3-4 wraps
Kokerellen
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Pureer de geroosterde paprika's met knoflook, rucola en wat olie tot een tapenade.
Snij de wraps doormidden. Beleg een helft met uiringen, daarop de tapenade en als laatste geraspte kaas. Vouw de wraps dubbel, leg op een beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkant vd wraps met olijfolie, strooi wat kaas erover. Zet 10-15 min in de oven.   



    
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten