Translate

woensdag 31 oktober 2012

Pompoen met feta

In een leuke taberna in Rotterdam staat een heerlijke pompoensalade op de kaart. Taberna Dushi  Dit weekend maar eens geprobeerd te maken. Makkelijk en goed gelukt. Zij gebruiken blauwe kaas ik heb feta gebruikt.

Voor 2 personen
1 flespompoen, geschild en in blokjes 
100gr feta, in blokjes
80-100 gr pecannoten, grof gehakt                             
zout, peper
olijfolie

Kokerellen
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de blokjes pompoen op een beklede bakplaat. 
Bestrooi met zout, peper en olijfolie.
Bak 20-30 minuten in het midden van de oven. Leg de laatste 8-10 minuten de pecannoten erbij.
In een schaal de feta erdoor.
 
Lekker met b.v. stokbrood en een zelfgemaakte tapenade erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten