Translate

woensdag 1 augustus 2012

Pasta Norma

Gisteren voor het eerst gemaakt en het was heerlijk. Een klein beetje afgeweken van het officiele recept. Hieronder mijn versie.

Voor 2 personen:
  • 200gr pasta, b.v. penne                                    
  • 4 trostomaten
  • 1 aubergine, in blokjes                                      
  • half pakje tomato frito 
  • bosje basilicum
  • 2-3 tenen knoflook
  • 50-60gr gerapste peccorino of parmezaan

Kokerellen
Eerst de basissaus maken. 
Hiervoor 2 tomaten, knoflook, basilicum en tomato frito pureren tot een saus. 
De saus in een pan (met deksel) verwarmen en aan de kook bengen. 
Dan de aubergine erbij, deksel erop en 20 minuten zacht laten pruttelen. 
Ondertussen de pasta koken en andere 2 tomaten in blokjes snijden. (kaas raspen)
Na 20 minuten de tomaten erbij, nog 2-3 minuten laten pruttelen.
De saus bij de pasta in de pan en goed mengen. Op het bord de kaas erover strooien.
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten