Vorige week pasta met pompoensaus gemaakt, de hele pompoen gebruikt.
Dat is te veel saus voor 2, de helft bewaard. Van een ander recept een half
bakje kruidenkaas over, nog wat peccorino in huis. Van allerlei restjes bijna
alle ingrediƫnten voor een lekkere taart.
Nodig:
pompoensaus (zie recept 13 juni)
150gr broccoli, in kleine roosjes
100gr zachte kruidenkaas (of 50gr, aanvullen met peccorino)
2 eieren
4-5 plakken bladerdeeg of hartige taart deeg
Kokerellen
Oven voorverwamen op 200C.
De broccoli 3 minuten koken met wat zout.
Een taartvorm bekleden met bladerdeeg.
Eieren loskloppen met de kruidenkaas en wat peper.
Dit door de pompoensaus mengen. (daarna eventueel
de geraspte peccorino)
Broccoli erbij en mengen, de vulling over de bodem verdelen.
In de oven 25-30 minuten.
Variatie: Nog wat pecan en/of walnoten (fijngesneden) toevoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten