Translate

zaterdag 15 september 2012

Pompoen broccoli taart

Vorige week pasta met pompoensaus gemaakt, de hele pompoen gebruikt.
Dat is te veel saus voor 2, de helft bewaard. Van een ander recept een half 
bakje kruidenkaas over, nog wat peccorino in huis. Van allerlei restjes bijna 
alle ingrediƫnten voor een lekkere taart.

Nodig:
pompoensaus  (zie recept 13 juni)
150gr broccoli, in kleine roosjes
100gr zachte kruidenkaas (of 50gr, aanvullen met peccorino)
2 eieren
4-5 plakken bladerdeeg of hartige taart deeg                        
peper, zout

Kokerellen
Oven voorverwamen op 200C.
De broccoli 3 minuten koken met wat zout. 
Een taartvorm bekleden met bladerdeeg.  
Eieren loskloppen met de kruidenkaas en wat peper.
Dit door de pompoensaus mengen. (daarna eventueel 
de geraspte peccorino)
Broccoli erbij en mengen, de vulling over de bodem verdelen.
In de oven 25-30 minuten.

Variatie: Nog wat pecan en/of walnoten (fijngesneden) toevoegen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten