Translate

woensdag 5 september 2012

Makkelijke wraps met brie en paprikatapenade

Voor 2 personen
  • 4 tortilla wraps
  • 200-250gr kipfilet, in dunne plakken
  • 125g brie, in reepjes (of brie rustique)
  • 70-80gr rucola
  • pot gegrilde paprika's (of 2 verse roosteren)
  • 2 tenen knoflook                                                            
  • olijfolie, zout, peper
 
Kokerellen
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Bak de kipfilet half gaar in een pan met zout en peper.
  3. Beleg de helft van een wrap met kipfilet, brie, rucola.
  4. Vouw de wrap dubbel, sprenkel wat olijfolie erover, leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Herhaal dit met de andere wraps.
  6. Plaats 10-12 minuten in het midden van de oven.
  7. Maak ondertussen de paprikatapenade. Meng hiervoor in een keukenmachine (of staafmixer), de paprika's met knoflook en een handvol rucola. Is het niet smeuig genoeg voeg dan wat olijfolie toe.
  8. Op bord/schaal de tapenade erover verdelen. Eventueel in handzame punten snijden. 
     
Tip:  Rooster voor de tapenade 2 rode paprika's in de oven. Oven voorverwarmen op 200C. (boven+onderwarmte) Paprika's in vieren, bestijken met olijfolie, wat zout, peper erover, op een bakplaat 20-25 min roosteren in het midden van de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten