- Voor 2 personen
-
4 tortilla wraps
- 200-250gr kipfilet, in dunne plakken
- 125g brie, in reepjes (of brie rustique)
- 70-80gr rucola
- pot gegrilde paprika's (of 2 verse roosteren)
- 2 tenen knoflook
- olijfolie, zout, peper
- Kokerellen
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bak de kipfilet half gaar in een pan met zout en
peper.
- Beleg de helft van een wrap met kipfilet, brie, rucola.
- Vouw de wrap dubbel, sprenkel wat olijfolie erover, leg op
een met bakpapier beklede bakplaat.
- Herhaal dit met de andere wraps.
- Plaats 10-12 minuten in het midden van de oven.
- Maak ondertussen de paprikatapenade. Meng hiervoor in een
keukenmachine (of staafmixer), de paprika's met knoflook en een
handvol rucola. Is het niet smeuig genoeg voeg dan wat olijfolie
toe.
- Op bord/schaal de tapenade erover verdelen.
Eventueel in handzame punten snijden.
Tip: Rooster voor de tapenade 2 rode paprika's in de oven. Oven voorverwarmen op 200C. (boven+onderwarmte) Paprika's in vieren, bestijken met olijfolie, wat zout, peper erover, op een bakplaat 20-25 min roosteren in het midden van de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten