Translate

zaterdag 26 januari 2013

Hotdog speciaal

Vorige week voor het eerst gemaakt een combinatie van 2 recepten.
Makkelijk te maken, smaakvol en lekker.

Nodig: (2 pers)
1 rookworst   (varkens of runder vd slager)
200gr zuurkool                                                    
2 appels, in plakjes
8 plakken stevig brood, b.v. landbrood
1,5 tot 2 eetl mosterd
1 eetl knoflooksaus of aioli

Kokerellen
Haal de zuurkool uit de koelkast en verpakking, laat op temperatuur komen.
Kook de rookworst ongeveer 20 min.
Bak ondertussen de appelplakjes en maak de saus door mosterd met knoflooksaus 
te mengen.

De hotdog. Brood insmeren met de mosterdsaus. Snij de worst in 4 gelijke delen, 
daarna over de lengte doormidden. Plakjes appel verdelen over 4 plakken brood,
daarop zuurkool, als laatste twee stukken worst, afdekken met een snee brood.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten