Translate

donderdag 28 februari 2013

Visburger

Voor deze burgers 2 recepten gecombineerd. Zalmsnippers die over waren en gerookte forel gebruikt. Het kan met diverse vissoorten worden gemaakt.

Nodig: (2 pers)
4 aardappelen, geschild
100gr gerookte zalm, in reepjes
100gr gerookte forel, in stukjes
2-3 lente uien, in ringen
1 ei
koriander, handvol
2 theel rode curry pasta (of 1 theel sambal)


Kokerellen
Start met koken van de aardappelen. 
Klop het ei los.
Maak puree door ei en currypasta toe te voegen aan de aardappelen en
fijn te stampen.
Voeg alle andere ingredienten toe. Naar smaak wat peper en zout erbij.
Maak er 4 burgers van.
Bak deze in een koekepan met ruim olijfolie erin.
Serveer (eventueel) met sweet chili saus.
Voor erbij b.v. een tomatensalade of soep.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten