Deze week voor het eerst de wraps gemaakt met tonijn in olijfolie van -Fishes-.
(met MSC keurmerk)
Voor 2 personen:
4-6 wraps/tortillas
zakje of krop ijsbergsla
potje gedroogde tomaten
3 lente-uien, in grove stukken
15 zwarte olijven
2-3 eetl crème fraîche
2 eetl olijfolie
1 eetl knoflooksaus
zout, peper
Kokerellen
Voor de tonijnsalade in een keukenmachine malen, de tonijn (uitgelekt),
lente-ui, olijven, crème fraîche, olijfolie en knoflooksaus. Voeg naar smaak
zout en peper toe.
De wraps vullen, smeer aan de rand een laagje tonijnsalade, leg daarop
wat ijsbergsla en in reepjes gesneden gedroogde tomaat. Sla de onderkant
vd wrap iets naar binnen en rol op.
Variatie: Verse tomaat kan ook heel goed, per wrap 4-5 plakken tomaat op de tonijnsalade en dan wat ijsbergsla.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten