- 2 lente-uien, fijngesneden
- 250gr kipfilet, in blokjes
- 1 mango, in blokjes
- 150-200gr sperziebonen, gehalveerd
- 150-200gr rijst
- klein blikje kokosmelk
- 125ml kippebouillon (blokje)
- 2 eetl groene curry pasta of garam massala kruiden en 1 theel chiliflakes
- 1 theel limoensap
- 3-4 eetl verse koriander, gesneden
- olijfolie
- zout, peper
Kokerellen
- Kook de rijst.
- Verwarm ondertussen olijfolie in een wok. Bak de lente-ui 1 minuut.
- Doe de curry pasta of kruiden erbij.
- Voeg de kokosmelk, kippebouillon toe en breng aan de kook.
- De sperziebonen erbij en 15 min laten sudderen.
- Mango en limoensap toevoegen en nog even doorwarmen.
- Naar smaak peper en zout erbij.
- Strooi op het bord koriander over de curry.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten