Translate

zondag 4 maart 2012

Macaroni Cheese




                                                                 
Nodig (2 pers)
  • 200 gr macaroni
  • olijfolie
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 1 grote prei, in ringen
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 150 gr kerstomaatjes, gehalveerd
  • 150 gr geraspte verse peccorino of parmezaan (of mix)
Kokerellen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni beetgaar. Verhit ondertussen olie in een hapjespan en fruit de knoflook aan.
Voeg de prei toe en bak 3 minuten. Daarna de tomatenblokjes en kerstomaatjes erbij, verwarm 2 minuten goed. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de macaroni met het prei-tomatenmengsel. Schep de helft in een ovenschaal, bestrooi met de helft van de kaas. De andere helft erover en bovenop de rest van de kaas. Zet 15-20 minuten in het midden van de oven.

Pittige variant:
150 gram chorizo in stukjes als eerste bakken. (5 min) Daarna het recept volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten