Translate

donderdag 8 maart 2012

Pasta Fungi


Pasta met champignons en walnoten



 






Nodig: (2 pers)
  • Pasta - (b.v. Fusilli)
  • 250 gr kastanje champignons -> in plakjes
  • 80 gr walnoten -> fijn gehakt
  • 2 tenen knoflook ->  gesnipperd
  • 80 gram blauwe kaas
  • 4 a 5 eetl slankroom of melk
  • bieslook -> handjevol gesnipperd
  • zout, peper, olie
Kokerellen
Pasta koken. 
Olijfolie verhitten, knoflook aanbakken, champignons erbij, 
zout en peper erover, minuut of 4 bakken.
Walnoten en room/melk toevoegen.
Blauwe kaas verbrokkeld er doorheen en goed laten smelten.
Als laatste de bieslook erbij en nog 2 minuten laten pruttelen.
Pasta en saus samen in 1 pan goed mengen en serveren.

Tip: Een andere variatie, ipv champignons pompoen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten