Pasta met champignons en walnoten
Nodig: (2 pers)
- Pasta - (b.v. Fusilli)
- 250 gr kastanje champignons -> in plakjes
- 80 gr walnoten -> fijn gehakt
- 2 tenen knoflook -> gesnipperd
- 80 gram blauwe kaas
- 4 a 5 eetl slankroom of melk
- bieslook -> handjevol gesnipperd
- zout, peper, olie
Kokerellen
Pasta koken.
Olijfolie verhitten,
knoflook aanbakken, champignons erbij,
zout en peper erover, minuut of
4 bakken.
Walnoten en room/melk toevoegen.
Blauwe kaas verbrokkeld er doorheen en
goed laten smelten.
Als laatste de bieslook erbij en nog 2
minuten laten pruttelen.
Pasta en saus samen in 1 pan goed
mengen en serveren.
Tip: Een andere variatie, ipv
champignons pompoen gebruiken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten