Nodig: (2 pers)
200gr chinese of spitskool, in reepjes
2-3 stengels lente-ui, in stukjes
100gr wortel (julienne)
100gr taugé
1 theel sesamolie
bladerdeeg (4-6 plakken)
1 ei, losgeklopt
arachide of olijfolie
zout, peper
Zoet-pittige chilisaus
Kokerellen
Ontdooi de bladerdeeg plakken.
Verhit olie in een wok. Roerbak de ui
en knoflook kort.
Voeg de kool en wortel met wat zout en peper toe.
Bak 4-5 minuten.
De sojasaus, sesamolie en taugé
erbij. Goed mengen. De vulling is klaar.
Een beetje laten afkoelen. Oven
voorverwarmen op 200gr.
De bladerplakken iets groter en dunner
maken met een deegroller.
Ongeveer de helft van een plak vullen
met de vulling en oprollen, boven
en onderkant dicht vouwen.
In een ovenschaal leggen en bestrijken
met ei. In de oven 15-20 min.
Serveren met chilisaus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten