Nodig: (2 pers)
- 200gr tagliatelle (of andere pasta)
- 2 tomaten, in blokjes
- halve flespompoen, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, grof gesnipperd
- 1 tl komijn
- 80-100gr feta, verbrokkeld
- 40gr pijnboompitten, geroosterd (of wal/pecannoten)
- olijfolie
- zout / peper
Kook de tagliatelle.
Verhit olie in een pan en
fruit de ui aan.
Voeg de pompoen toe en
strooi het komijnzaad erover.
Doe de tomaat
en knoflook erbij.
Beng op smaak met zout en peper.
Laat 15
minuten stoven.
Rooster ondertussen de pijnboompitten/gehakte noten.
Rooster ondertussen de pijnboompitten/gehakte noten.
Pureer het pompoenmengsel. Doe de pasta op de borden, schep daarover de saus. Op het bord pas de feta en noten erover verdelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten