Translate

woensdag 13 juni 2012

Pasta met pompoen en feta


Nodig: (2 pers)
  • 200gr tagliatelle (of andere pasta)
  • 2 tomaten, in blokjes
  • halve flespompoen, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, grof gesnipperd    
  • 1 tl komijn
  • 80-100gr feta, verbrokkeld
  • 40gr pijnboompitten, geroosterd (of wal/pecannoten)
  • olijfolie
  • zout / peper

Kokerellen
Kook de tagliatelle.
Verhit olie in een pan en fruit de ui aan.
Voeg de pompoen toe en strooi het komijnzaad erover. 
Doe de tomaat en knoflook erbij. 
Beng op smaak met zout en peper.
Laat 15 minuten stoven.
Rooster ondertussen de pijnboompitten/gehakte noten.
Pureer het pompoenmengsel. Doe de pasta op de borden, schep daarover de saus. Op het bord pas de feta en noten erover verdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten