Translate

woensdag 20 juni 2012

Wraps met geitenkaas

Nodig: (2 pers)
3-4 wraps
100-125gr harde (belegen) geitenkaas, in plakjes
1 (gele) courgette, in plakjes
1 rode ui, in dunne halve ringen               
handvol bieslook of koriander
blikje tomatenblokjes
Zout, peper
Olijfolie

Kokerellen
Oven voorverwarmen op 200gr.
Wraps doormidden snijden. 
Een helft beleggen met kaas, dan courgette en ui.
Wat zout, peper erover en als laatste koriander/bieslook. 
Dubbelvouwen en in een (grote) ovenschaal leggen. 
Bestrijken met olijfolie en daarna de tomatenblokjes erover verdelen.
In de oven, 20-25 minuten.

Variatie: Zonder tomatenblokjes, dan wel de ovenschaal afdekken met folie en 30 minuten in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten