Nodig: (2 pers)
- 175-200gr macaroni (of penne, fusilli)
- 200gr verse zalmmoot, in blokjes (of uit blik)
- 300gr spinazie, gesmoord (in de wok)
- handvol basilicum
- 125-150ml tomato frito of passata
- 2 boterhammen, vermalen tot broodkruim
- 70gr mozzarella, in reepjes
- 40-50gr geraspte parmezaan
- zout/peper/olijfolie
Kokerellen
- Verwarm de oven tot 190C.
- Kook de pasta beetgaar met wat zout. Laat een paar minuten
afkoelen.
- Smoor ondertussen de spinazie. In een vergiet doen en het vocht eruit drukken.
- Doe de zalm, basilicum, spinazie, tomato frito en mozzarella in een schaal en meng door elkaar.
- Voeg de pasta plus zout en peper naar smaak toe.
- Doe het geheel in een ovenschaal.
- Strooi broodkruim en parmezaan erover.
Besprenkel met wat olijfolie.
- Ongeveer 20-25 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten