Translate

zaterdag 23 juni 2012

Pasta met zalm en spinazie


Nodig: (2 pers)
  • 175-200gr macaroni (of penne, fusilli)
  • 200gr verse zalmmoot, in blokjes (of uit blik)
  • 300gr spinazie, gesmoord (in de wok)
  • handvol basilicum
  • 125-150ml tomato frito of passata
  • 2 boterhammen, vermalen tot broodkruim
  • 70gr mozzarella, in reepjes
  • 40-50gr geraspte parmezaan
  • zout/peper/olijfolie
Kokerellen
  1. Verwarm de oven tot 190C.
  2. Kook de pasta beetgaar met wat zout. Laat een paar minuten afkoelen.
  3. Smoor ondertussen de spinazie. In een vergiet doen en het vocht eruit drukken.
  4. Doe de zalm, basilicum, spinazie, tomato frito en mozzarella in een schaal en meng door elkaar.
  5. Voeg de pasta plus zout en peper naar smaak toe.
  6. Doe het geheel in een ovenschaal.
  7. Strooi broodkruim en parmezaan erover. Besprenkel met wat olijfolie.
  8. Ongeveer 20-25 minuten in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten