Translate

vrijdag 25 mei 2012

Wraps met makreel en tomaat

Nodig: (2 pers)
4-6 wraps
3-4 trostomaten, in plakjes
75gr rucola
1 gestoomde of gerookte makreel 
(kant en klaar, vel en graden verwijderen, in stukjes) 
Meng voor de saus:
2-3 eetl yoghurt
1-2 eetl knoflooksaus
1 theel sambal

Kokerellen
Leeg eerst een laagje makreel in de rap, daarop tomaat, dan rucola en wat
saus erover. Vouw het onderste gedeelte deels over de vulling en rol op.

Combineer eventueel met courgette soep. 
Snel gemaakt met 1 grote courgette in blokjes, 1 ui en 2 tenen knoflook gesnipperd, 1 groente bouillonblokje en een klein pakje boursin. Bak de ui en knoflook even aan, 600-700 ml bouillon erbij en de courgette, 8-10 minuten koken. Pureren, boursin erdoor, nog even verwarmen.  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten