Translate

donderdag 31 mei 2012

Chili sin carne


Nodig: (2pers)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 250gr kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 blikje (rode) kidney bonen
  • 1 theel chilipoeder of harissa
  • handvol koriander
  • zout, peper
Kokerellen
Doe olijfolie in een pan en fruit daarin de ui en knoflkook aan. Voeg de paprika, tomatenpuree, chilipoeder/harissa, zout, peper toe en bak al omscheppend een paar minuten.

Voeg dan de bonen en champignons toe. Eventueel wat water toevoegen. Laat 10 minuten doorwarmen en roer af en toe. Voeg koriander toe en naar smaak nog wat zout, peper of chili. Nog 1 minuut verwarmen.

Eventueel erbij stok- of turks brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten