Nodig: (2 pers)
- 300 gr groene, witte of spitskool, gesneden
- 3-4 stengels bosui, in stukjes
- 80-100gr taugé
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 6-8 eetlepels chilisaus
- handvol cashew noten, gehalveerd
- plantaardige olie (bv zonnebloem)
- eetl limoensap
- 250gr noedels (of bami)
- zout
Kokerellen
Gebruik voor dit gerecht een wok op
hoog vuur. Bereid de noedels/bami
zoals de verpakking aangeeft.
Verhit plantaardige olie, bak de bosui 1
minuut, dan de knoflook erbij,
ook 1 minuut wokken. Voeg de kool toe,
bestrooi met wat zout, bak ongeveer 4-5 minuten. (Spitskool iets langer)
Doe de chilisaus, limoensap, noten en taugé erbij. Nog 2-3 minuten bakken.
Voeg de noedels toe, goed mengen. Eet smakelijk!
bestrooi met wat zout, bak ongeveer 4-5 minuten. (Spitskool iets langer)
Doe de chilisaus, limoensap, noten en taugé erbij. Nog 2-3 minuten bakken.
Voeg de noedels toe, goed mengen. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten