Translate

woensdag 16 mei 2012

Pasta champignons en walnoten

Nodig: (2 pers)
  • Pasta (b.v. tagliatelli)
  • 250gr kastanje champignons (in plakjes)
  • 80gr walnoten (fijn gehakt)
  • 2 tenen knoflook (gesnipperd)
  • 80gr blauwe kaas
  • 5-6 eetl slankroom of melk
  • handvol bieslook, gesnipperd
  • zout, peper, olie
Kokerellen
Pasta koken. Olijfolie verhitten, knoflook bakken, champignons
erbij, zout en peper erover, minuut of 4 bakken. Walnoten en 
room/melk toevoegen.
Blauwe kaas verbrokkeld er doorheen en goed laten smelten.
Als laatste de bieslook erbij en nog 1 minuut laten pruttelen.
Pasta en saus samen in 1 pan goed mengen en serveren.
Tip: Een andere variatie, ipv champignons pompoen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten