Nodig: (2 pers)
- 2 oranje of rode paprika's, in blokjes
- 1 sjalot, gesnipperd
- 125gr kerstomaatjes, gehalveerd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 75ml witte wijn
- 2 takjes rozemarijn
- ½ theel komijn
- 1 theel ras al hanout
- 150-200gr couscous
- zout, peper, olijfolie
Kokerellen
Verhit olijfolie in een hapjespan.
Fruit de ui licht aan doe daarna de paprika erbij. Voeg knoflook,
komijn, ras al hanout, rozemarijn, zout, peper en de wijn toe. Laat 20 minuten
zachtjes stoven. Maak ondertussen de couscous klaar. Voeg de
tomaatjes bij de gestoofde paprika, stoof nog 2-3 minuten. Haal de
rozemarijn eruit. Verdeel de groenten over de couscous op je bord.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten