Translate

donderdag 10 mei 2012

Vega goulash ovenschotel

Gisteren voor het eerst gemaakt. Het is makkelijk en erg lekker. 

Nodig: (2 pers)
2 rode paprika's, in blokjes
1 rode ui, grof gesnipperd                                                         
125-150gr kastanjechampignons, in plakken
125-150gr mini trostomaten of kerstomaten, gehalveerd
2 aardappelen,geschild en in kleine blokjes
1 pakje tomato frito
1 eetl pittige paprikapoeder (b.v. spaanse)
1 eetl goulashkruiden
zout, peper

Kokerellen
Oven voorverwarmen op 200 graden. Groenten en aardappelen in een ovenschaal mengen. Zout, peper erover, plus de goulashkruiden en paprikapoeder. Goed omscheppen. Tomato frito erbij en nogmaals goed mengen. In de oven 30-35 minuten.
Eventueel nog wat stokbrood, ciabatta of focaccia erbij. 

Tip: Heb je genoeg tijd dan is langzaam garen een optie. De smaak van de paprika en tomaat wordt dan zoeter. 
Oven op 180 graden, ongeveer 45-50 minuten erin.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten