1 focaccia
blikje tomatenpuree (groot)
1 rode ui, in ringen (of rucola)
blikje tonijn
3 a 4 tomaten
2 bollen mozarella of brie
bruschetta of italiaanse kruidenmix
Kokerellen
Verwarm de oven voor op 200
graden.
Snij het brood over de lengte doormidden zodat je 2 'bodems' krijgt.
Snij het brood over de lengte doormidden zodat je 2 'bodems' krijgt.
Verwarm de tomatenpuree met 2 eetlepels
water. Voeg 2 a 3 eetlepels
kruidenmix erbij. Goed mengen en nog 1
minuut verwarmen.
Smeer de tomatenpuree op de
broodbodems. Bedek met plakken tomaat,
daarna uiringen, eventueel wat
zout/peper erover strooien. Dan stukjes
tonijn, als laatste plakken mozarella
of brie.
Ongeveer 15 minuten in de oven en de
pizza is klaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten