- halve flespompoen, geschild en in blokjes
- 1 rode paprika, in repen
- halve courgette, in blokjes
- 8 a 10 krieltjes, in vieren
- olijfolie, zout, peper
frittata mix
- 3 eieren
- 100ml kookroom
- 100gr peccorino of parmezaanse kaas
- 2 eetl gesnipperde basilicum
- peper
Kokerellen
Verwam de oven op 180°C. Plaats de pompoen, paprika, courgette en krieltjes op
een bakplaat met daarop bakpapier. Sprinkel olijfolie, wat zout en peper erover.
Bak 30 tot 40 minuten. Laat de oven aan en verhoog de temperatuur naar 200 graden.
Bestrijk een koekepan met olijfolie, doe de groenten in de pan.
=> Gebruik een pan die ook in de oven kan.
Voor de frittata, mix de eieren, room, geraspte kaas, basilicum en peper door elkaar.
Giet over de groenten in de pan, bak op laag vuur ongeveer 8 minuten.
Zet de pan in de oven en bak nog 8-10 minuten tot de bovenkant goudbruin is.
Laat iets afkoelen en snij in punten. Serveer met b.v. ciabatta of stokbrood met aioli.
een bakplaat met daarop bakpapier. Sprinkel olijfolie, wat zout en peper erover.
Bak 30 tot 40 minuten. Laat de oven aan en verhoog de temperatuur naar 200 graden.
Bestrijk een koekepan met olijfolie, doe de groenten in de pan.
=> Gebruik een pan die ook in de oven kan.
Voor de frittata, mix de eieren, room, geraspte kaas, basilicum en peper door elkaar.
Giet over de groenten in de pan, bak op laag vuur ongeveer 8 minuten.
Zet de pan in de oven en bak nog 8-10 minuten tot de bovenkant goudbruin is.
Laat iets afkoelen en snij in punten. Serveer met b.v. ciabatta of stokbrood met aioli.
Tip: Andere combinatie, aubergine ipv courgette en kastanjechampignons ipv pompoen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten