4 tomaten
bosje basilicum
bosje koriander
1 a 2 sneetjes brood of stukje ciabatta
1 bol mozzarella (in plakjes)
4 eetl olijfolie
salami (broodbeleg)
ciabatta
peper
Kokerellen
- Oven voorverwarmen op 200 graden.
- De tomaten doormidden snijden en de zaden eruit halen. In plakken snijden en in een ovenschaal leggen.
- De plakken salami erover, dan de helft van de basilicum. Daarna de plakjes mozarella.
- Voor de saus, restant basilicum, koriander en olijfolie pureren en over de mozarella verdelen.
- Verkruimel het brood in een keukenmachine. Niet te fijn. Strooi de broodkruimels over de schotel.
- Peper erover, in de oven op 200 graden ongeveer 15 min.
- Serveer er ciabatta (en eventueel tapenade) bij.
Het recept kan ook zonder salami, dan wat zout over de tomaten strooien,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten