Translate

woensdag 11 april 2012

Pasta met raapstelen


Nodig: (2 pers)
1 sjalot                                        
2 tenen knoflook
1 a 2 bosjes raapstelen
80 a 100 gram peccorino
1 eetl pasta kookwater
olijfolie

Kokerellen
Kook de pasta. Bak ondertussen de gesnipperde sjalot in olijfolie. Daarna de knoflook erbij.
Was de raapstelen en snijdt ze grof. Doe ze bij de sjalot en knoflook, laat 2 minuten sudderen. Voeg wat zout en royaal versgemalen peper toe.
Meng de raapstelen massa met een eetlepel kookwater van de pasta door de pasta.
Op het bord bestrooien met geraspte peccorino.

Variatie: Pesto maken van de ingredienten (ipv sjalot pijnboompitten gebruiken)
in de keukenmachine en bij de gekookte pasta voegen. Op het bord peccorino erover.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten