Translate

zondag 8 april 2012

Trifle bosvruchten

Voor het eerst ooit in Londen gegeten en daarna vaak thuis nagemaakt.
Lekker en makkelijk te maken.
 
Nodig: (4 tot 6 pers)
1 cake
250 gr aardbeien
bakje frambozen
bakje blauwe bessen
half pak vla
blikje aardbeien of bosvuchten vlaaivuling (Hak/Jonker Fris)
1 eetl citroen- of limoensap
* Optioneel: Port of likeur, b.v. amandel 



Kokerellen
Aardbeien schoonmaken en halveren. Frambozen en bessen wassen.
Alles in een schaal en mengen met de vlaaivulling.
Een eetlepel citroen of limoensap door het fruitmengsel.
Met dunne plakken cake een schaal bekleden.
De cake eventueel bestrijken met port of likeur.
Het fruitmengsel erin en als laatste een laag vla erover.
Voor gebruik een paar uur in de koelkast zodat de smaken zich vermengen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten